Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Mobiiltelefonid ja fototehnika »  Motorola on valmistamas Android operatsioonisüsteemiga nutitelefoni märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
ärihai
HV Guru
ärihai

liitunud: 14.04.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.10.2008 23:23:24 Motorola on valmistamas Android operatsioonisüsteemiga nutitelefoni vasta tsitaadiga

link :: blog.photopoint.ee


Homme hakatakse ametlikult müüma esimest Android op.süsteemil töötavat nutitelefoni G1. Hetkel arendab Androidi grupp nimega Open Handset Alliance, mida juhib Google. Sinna aga kuulub lisaks sellistele firmadele nagu HTC, Intel, T-Mobile, Samsung ja Nvidia ka Motorola.


viimastel aastatel ei ole Motorolal mobiiliäris just kõige paremini läinud. aasta 2000 oli firma jaoks kõrghetk. Alates sellest ajast kuni tänaseni on firma aktsia kaotanud oma väärtust koguni üle 85 protsendi. Hetkel ei ole palju puudu viimase 16 aasta madalaimast tasemest.

Sellises olukorras loodab Motorola, et tema päästeingliks saab Android. Firma insenerid teevad juba uue telefoni kallal kõvasti tööd ning see loodetakse valmis saada järgmise aasta teises kvartalis.

Motorola olevat businessweek.com andmetel eelmise paari kuu kestel näidanud tulevase Android-mobiili tehnilisi andmeid ja pilte mobiilioperaatoritele üle kogu maailma. Kuulduste järgi olevat uus telefon umbkaudu sama suure puutetundliku ekraaniga kui iPhone.

Lisaks sellele olevat telefonil HTC Touch Pro sarnaselt väljalibistatav QWERTY klaviatuur. Üldvälimus on asjaga kursis olevate inimeste sõnul märksa kõrgekvaliteedilisem ja kompaktsem kui HTC ja T-Mobile G1 telefonil. Parem oleks, sest Photopointi Ajaveebi tagasihoidlik arvamus G1 disainist kõlbaks pigemini kuhugi Delfi kommentaariumidesse kui siia uudisesse.

Nutitelefonid, mis ei ole mõeldud vaid maili lugemiseks vaid disainitud eelkõige multimeedia vahendajaks ning internetis sotsiaalsetes võrgustikes (nagu Orkut, Rate, Facebook) ja mujal ringi liikumiseks, on viimasel ajal saanud maailmas vähga suureks müügihitiks. Mida tihedamaks muutub konkurents nend tootjate vahel, seda enam võib oodata hindade langust ning see omakorda suurendab nutitelefonide populaarsust veelgi.

Analüütikute sõnul oodatakse 2012 aastaks võrreldes tänase seisuga internetis surfamiseks loodud nutitelefonide 23% kasutamise tõusu. Seega on Motorola püüded nutitelefonide vallas igati asjakohased. Kuigi juba veidi hilinenud. HTC teeb asja ära juba homme.
Kommentaarid: 137 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 131
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Mobiiltelefonid ja fototehnika »  Motorola on valmistamas Android operatsioonisüsteemiga nutitelefoni
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.